Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Trainee Bergen: jobber som trainee på Sørlandet
Jobber som Trainee på Sørlandet (Kristiansand, Arendal, Grimstad, Mandal, Lillesand +++)

Annonsér trainee-stillinger på Sørlandet gratis!

På denne siden kan bedrifter og organisasjoner annonsere trainee-stillinger på sørlandet - helt gratis. Dette gjelder alle "ekte" trainee-stillinger (det må foreligge et organisert trainee-program). Man er helt avhengig av svært høy kvalitet på søkerne til trainee-stillinger om slike program skal ha noe for seg. Derfor er det viktig å spre ordet om trainee-stillinger, og å gjøre det i riktig kanal. Denne siden leses hyppig av studenter fra UiA, BI og andre motiverte søkere som ønsker en trainee-stilling på det blide sørland. Så å bruke et par minutter på å legge inn en gratis stillingsannonse under, vil fort kunne bli en god investering. Lykke til!

Drømmer du om trainee-jobb på Sørlandet?
En trainee-stilling er uten tvil den aller beste karrierestarten ambisiøse studenter kan få. Her får man føling, kjennskap og erfaring med ulike deler i en organisasjon, noe som både åpner dører til fremtidige spennende stillinger i organisasjonen, samtidig som man får en unik sjanse til å teste ulike fagområder/ansvarsområder, og ser hvor man ønsker å satse videre. En slik jobb er med god grunn mange studenters og andre arbeidssøkeres drøm. Og om den i tillegg finnes på Sørlandet, så er det en ekstra fordel, vil mange mene. Ingen andre plasser i Norge (verden?) er sommeren bedre. Og vinteren, den er faktisk ikke så verst den heller, med gode muligheter for ski og vintersport. Så du gjør lurt i å følge med nøye på denne siden, for å se hva som rører seg av trainee-jobber på Sørlandet. Lykke til!
 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: Dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, krav til søker/ kvalifikasjoner etc. Info om lønn om ønskelig.
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt i innboks på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum