Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Trainee Oslo: jobber som trainee i Oslo
Jobber som Trainee i Oslo og omegn (inkl. Asker og Bærum)

Annonsér trainee-stillinger i Oslo gratis!

På denne siden kan bedrifter og organisasjoner annonsere trainee-stillinger i Oslo og omegn - helt gratis. Dette gjelder alle "ekte" trainee-stillinger (det må foreligge et organisert trainee-program). Man er helt avhengig av svært høy kvalitet på søkerne til trainee-stillinger om slike program skal ha noe for seg. Derfor er det viktig å spre ordet om trainee-stillinger, og å gjøre det i riktig kanal. Gode hoder fra hele landet ønsker trainee-stillinger i hovedstaden, og felles for disse studentene og andre motiverte arbeidssøkende som ønsker seg trainee-jobb i Oslo, er at de fleste av dem leser akkurat denne siden. Så en gratis annonse nedenfor vil fort lønne seg. Lykke til!

Drømmer du om trainee-jobb i Oslo?
En trainee-stilling er uten tvil den aller beste karrierestarten ambisiøse studenter kan få. Her får man føling, kjennskap og erfaring med ulike deler i en organisasjon, noe som både åpner dører til fremtidige spennende stillinger i organisasjonen, samtidig som man får en unik sjanse til å teste ulike fagområder/ansvarsområder, og ser hvor man ønsker å satse videre.
En slik mulighet i en by som Oslo, hvor det det er lett og trives, må man gripe fatt i om den dukker opp. Følg nøye med på denne siden for å se hvilke trainee-stillinger som dukker opp. Og du: lykke til da, du!
 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: Dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, krav til søker/ kvalifikasjoner etc. Info om lønn om ønskelig.
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt i innboks på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum