Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Studierelevant sommerjobb, sommerjobb student Bergen
 
 

Finn faglig relevante sommerjobber for studenter i Trondheim
Hvorfor ikke prøve en ny sommerjobb i sommer? En som er faglig relevant til din utdanning? Det gir mange fordeler: høyere lønn, relevant arbeidserfaring (genialt på CV), nettverk i næringslivet, faglig utvikling... Er du overbevist? Nederst på denne siden finner du ledige fagrelevante sommerjobber for studenter i Trondheim, alle fagretninger. Lykke til!

Annonsér faglig relevante sommerjobber for studenter i Trondheim gratis!
Trenger din bedrift hjelp av dyktige og motiverte studenter til en faglig sommerjobb i Trondheim? Annonser jobben gratis nedenfor, så garanterer vi at den blir lagt merke til av mange kompetente studenter i bartebyen! Lykke til!

Hva er en "studierelevant sommerjobb"?

- En sommerjobb som krever faglige kvalifikasjoner som man kan forvente at studenter innen fagfeltet har
- En en studierelevant sommerjobb forventes det at arbeidsgiver belønner kompetanse/utdanning, og derfor er lønnen gjerne litt høyere i en slik sommerjobb enn en som ikke krever spesielle kvalifikasjoner.
- I tillegg til å tjene gode penger, får man verdifull fagerfaring gjennom en studierelevant sommerjobb. Denne erfaringen er verdifull videre i studiet/ senere jobber.
Eksempler på studierelevante sommerjobber kan være: økonomisk analyse (økonomistudent - Trondheim er forresten stappfull av disse...), datasupport (IT-student), jobb på legekontor (sykepleierstudent/ medisinstudent), osv.

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer en sommerjobb under? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").

 
 
Annonser sommerjobber i Oslo gratis / Se ledige sommerjobber
 
 
Arbeidsgivere er velkomne til å annonsere ledige sommerjobber i Oslo gratis nedenfor (se krav til sommerjobber over). Legg enkelt og greit inn en kort beskrivelse av din jobb i kommentarfeltet. Jobb bør annonseres med bedriftens Facebookside som avsender, om den har ("Publiser som": klikk "endre" om nødvendig). Annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd, men vil oppfordrer til å slette annonsen selv etter at man (forhåpentligvis) har fått napp på den. Annonsen bør inneholde:
 
- Dekkende overskrift
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, arbeidssted, krav til søker etc. Tidsperiode (fra/ til dato). Info om lønn om ønskelig.
- Kontaktinfo Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt pr melding på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum