Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Sommerjobb i Trondheim
 
 
Finn DIN sommerjobb i Trondheim!
Et du på leting etter sommerjobb i Trondheim? Da har du kommet riktig! Se ledige sommerjobber for personer over 18 år i Trondheim nederst på denne siden. Se også sommerjobber for ungdom under 18 i Trondheim og faglig relevante sommerjobber for studenter i Trondheim. Lykke til med jobbjakten!

Annonsér sommerjobb i Trondheim gratis!
Vi lar deg annonsere din bedrifts sommerjobber helt gratis! Legg inn en kort beskrivelse av jobben nederst på siden, så skal du se at du snart har en ny, god kollega i sommer! Visste du forresten at Trondheim kanskje er den byen i Norge hvor det er enklest å finne gode, motiverte kandidater til sommerjobber? Det sørger alle byens studenter for - og vi vet at svært mange av disse følger med på akkurat denne siden. Lykke til!

Krav til sommerjobber som annonseres på denne siden:

-Sommerjobber i Trondheim og omegn for personer over 18 år (se egen side med sommerjobber for ungdom under 18 her)
-Sommerjobbene må gå fra gitt dato til gitt dato (og tilsvare 50 % stilling eller mer i dette tidsrommet)
-Sommerjobbene må ha fast (avtalt) lønn (ikke kun provisjon eller andre ordninger)
-Arbeidskontrakt må forelegges, og lønn følge tariffer. Arbeidsgiver må sørge for at skatteregler blir fulgt

Se også egen side med faglig relevante sommerjobber for studenter i Trondheim

Erfaring med arbeidsgivere?
Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer en sommerjobb under? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").
 
 
Annonser sommerjobber i Oslo gratis / Se ledige sommerjobber
 
 
Arbeidsgivere er velkomne til å annonsere ledige sommerjobber i Trondheim gratis nedenfor (se krav til sommerjobber over). Legg enkelt og greit inn en kort beskrivelse av din jobb i kommentarfeltet. Jobb bør annonseres med bedriftens Facebookside som avsender, om den har ("Publiser som": klikk "endre" om nødvendig). Annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd, men vil oppfordrer til å slette annonsen selv etter at man (forhåpentligvis) har fått napp på den. Annonsen bør inneholde:
 
- Dekkende overskrift
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, arbeidssted, krav til søker etc. Tidsperiode (fra/ til dato). Info om lønn om ønskelig.
- Kontaktinfo Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt pr melding på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum