Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Sommerjobb Skedsmo/ Llillestrøm: sommerjobber i Skedsmo/ Llillestrøm

Finn sommerjobb i Lillestrøm/Skedsmo-området
Ønsker du deg sommerjobb i Lillestøm-området? Da er du på riktig plass! Nedenfor legges det stadig ut nye. ledige sommerjobber i Lillestrøm/Skedsmo. Følg denne siden tett, så skal du se at du finner deg en jobb snart! Lykke til!

Annonsér gratis etter sommervikarer i Lillestrøm/Skedsmo-området
Har din bedrift i Skedsmo/ Lillestrøm og omegn behov for ferievikar i sommer? I så fall var det flaks for deg at du fant veien hit! På denne siden kan du nemlig legge inn stillingsannonse som gjelder sommerjobb i Skedsmo/ LIllestrøm helt gratis. Vi garanterer at den blir lest av dyktig og motivert arbeidskraft! Lykke til!

Krav til sommerjobber som annonseres:
-Sommerjobbene må gå fra gitt dato til gitt dato (og tilsvare 50 % stilling eller mer i dette tidsrommet)
-Sommerjobbene må ha fast (avtalt) lønn (ikke kun provisjon eller andre ordninger)
-Arbeidskontrakt må forelegges, og lønn følge tariffer. Arbeidsgiver må sørge for at skatteregler blir fulgt

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer en sommerjobb under? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").

 
 
Annonser sommerjobber i Lillestrøm/Skedsmo gratis / Se ledige sommerjobber
 
 
Arbeidsgivere er velkomne til å annonsere ledige sommerjobber i Lillestrøm/Skedsmo gratis nedenfor (se krav til sommerjobber over). Legg enkelt og greit inn en kort beskrivelse av din jobb i kommentarfeltet. Jobb bør annonseres med bedriftens Facebookside som avsender, om den har ("Publiser som": klikk "endre" om nødvendig). Annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd, men vil oppfordrer til å slette annonsen selv etter at man (forhåpentligvis) har fått napp på den. Annonsen bør inneholde:
 
- Dekkende overskrift
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, arbeidssted, krav til søker etc. Tidsperiode (fra/ til dato). Info om lønn om ønskelig.
- Kontaktinfo Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt pr melding på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum