Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Sommerjobb Sandefjord: sommerjobber i Sandefjord

Sommerjobb i Sandefjord, alle typer jobber
Trenger du sommerjobb i Sandefjord? Da er dette den riktige plassen å starte letingen. Nedenfor legges det stadig ut ledige sommerjobber i Sandefjord og omegn, så sjansen er stor for at finner en jobb om du følger denne siden nøye. Lykke til!

Annonser sommerjobber i Sandefjord - gratis!
Trenger din bedrift i Sandefjord ferievikar(er) i sommer? Da er du på riktig plass! Nederst på denne siden kan du legge ut stillingsannonser til sommerjobber gratis. I tillegg til ferieavvikling blant ordinært ansatte, gjør også pågangen av turister sitt til at mange Sandefjordbedrifter trenger ekstra hjelp om sommeren. Uansett hva grunnen er: vi hjelper deg med å finne dyktig og motivert arbeidskraft - gratis :) Lykke til!

Krav til sommerjobber som annonseres:
-Sommerjobbene må gå fra gitt dato til gitt dato (og tilsvare 50 % stilling eller mer i dette tidsrommet)
-Sommerjobbene må ha fast (avtalt) lønn (ikke kun provisjon eller andre ordninger)
-Arbeidskontrakt må forelegges, og lønn følge tariffer. Arbeidsgiver må sørge for at skatteregler blir fulgt

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer en sommerjobb under? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").

 
 
Annonser sommerjobber i Sandefjord gratis / Se ledige sommerjobber
 
 
Arbeidsgivere er velkomne til å annonsere ledige sommerjobber i Sandefjord gratis nedenfor (se krav til sommerjobber over). Legg enkelt og greit inn en kort beskrivelse av din jobb i kommentarfeltet. Jobb bør annonseres med bedriftens Facebookside som avsender, om den har ("Publiser som": klikk "endre" om nødvendig). Annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd, men vil oppfordrer til å slette annonsen selv etter at man (forhåpentligvis) har fått napp på den. Annonsen bør inneholde:
 
- Dekkende overskrift
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, arbeidssted, krav til søker etc. Tidsperiode (fra/ til dato). Info om lønn om ønskelig.
- Kontaktinfo Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt pr melding på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum