Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Sommerjobb i Oslo under 18 år
 
 

Finn DIN sommerjobb i Oslo!
Under 18 og hypp på sommerjobb i Oslo? Det kan det fort bli en ordning på! Nederst på denne siden kan du se ledige sommerjobber for personer under 18 år i Oslo. Følg med på siden jevnlig, så kan du fort tjene litt ekstra lommepenger i sommer. Se også sommerjobber over 18 i Oslo og faglig relevante sommerjobber for studenter i Oslo. Lykke til!

Annonsér sommerjobb for personer under 18 år i Oslo gratis!
Trenger du ekstra arbeidskraft for å få det ti lå gå rundt i sommer? Har du tenkt på at personer under 18 fint kan gjøre mange jobber - til en litt billigere penge enn eldre arbeidtakere? Og ofte er de vel så motiverte og giret p åå gjøre en god jobb. Tenk over det, og annonsér din sommerjobb for personer under 18 gratis nedenfor.

Krav til sommerjobber som annonseres på denne siden:

-Sommerjobber i Oslo og omegn som passer personer under 18 år (se også sommerjobber for ungdom under 18 her)
-Sommerjobbene må gå fra gitt dato til gitt dato (og tilsvare 50 % stilling eller mer i dette tidsrommet)
-Sommerjobbene må ha fast (avtalt) lønn (ikke kun provisjon eller andre ordninger)
-Arbeidskontrakt må forelegges, og lønn følge tariffer. Arbeidsgiver må sørge for at skatteregler blir fulgt

Erfaring med arbeidsgivere?
Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer en sommerjobb under? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").

 
 
Annonser sommerjobber i Oslo gratis / Se ledige sommerjobber
 
 
Arbeidsgivere er velkomne til å annonsere ledige sommerjobber i Oslo gratis nedenfor (se krav til sommerjobber over). Legg enkelt og greit inn en kort beskrivelse av din jobb i kommentarfeltet. Jobb bør annonseres med bedriftens Facebookside som avsender, om den har ("Publiser som": klikk "endre" om nødvendig). Annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd, men vil oppfordrer til å slette annonsen selv etter at man (forhåpentligvis) har fått napp på den. Annonsen bør inneholde:
 
- Dekkende overskrift
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, arbeidssted, krav til søker etc. Tidsperiode (fra/ til dato). Info om lønn om ønskelig.
- Kontaktinfo Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt pr melding på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum