Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Sommerjobb i Kristiansand
 
 
Finn DIN sommerjobb i Kristiansand!
Du blir ikke rik av å sitte med "tean i tanga" hele sommeren. Så sørg for å finne en sommerjobb som kan få kontoen i pluss i løpet av sommerferien! Nederst på denne siden finner du ledige sommerjobber i Kristiansad og omegn beregnet på personer over 18 år. Se også sommerjobber for ungdom under 18 i Kristiansand. Lykke til, da!

Annonsér sommerjobb i Kristiansand gratis!
Trenger du ekstra bemanning for å få hjulene til å gå rundt i sommervarmen (som forhåpentligvis kommer) i år? Da er du på rett plass! Nederst på denne siden kan du annonsere etter sommervikarer - helt gratis(!) Siden følges tett av mange motiverte studenter og andre dyktige arbeidssøkere på sørlandet, så sjansen er stor for å finne en ny, god kollega før sommeren starter. Lykke til!

Krav til sommerjobber som annonseres på denne siden:

-Sommerjobber i Kristiansand og omegn for personer over 18 år (se egen side med sommerjobber for ungdom under 18 her)
-Sommerjobbene må gå fra gitt dato til gitt dato (og tilsvare 50 % stilling eller mer i dette tidsrommet)
-Sommerjobbene må ha fast (avtalt) lønn (ikke kun provisjon eller andre ordninger)
-Arbeidskontrakt må forelegges, og lønn følge tariffer. Arbeidsgiver må sørge for at skatteregler blir fulgt

Erfaring med arbeidsgivere?
Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer en sommerjobb under? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").
 
 
Annonser sommerjobber i Oslo gratis / Se ledige sommerjobber
 
 
Arbeidsgivere er velkomne til å annonsere ledige sommerjobber i Kristiansand gratis nedenfor (se krav til sommerjobber over). Legg enkelt og greit inn en kort beskrivelse av din jobb i kommentarfeltet. Jobb bør annonseres med bedriftens Facebookside som avsender, om den har ("Publiser som": klikk "endre" om nødvendig). Annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd, men vil oppfordrer til å slette annonsen selv etter at man (forhåpentligvis) har fått napp på den. Annonsen bør inneholde:
 
- Dekkende overskrift
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, arbeidssted, krav til søker etc. Tidsperiode (fra/ til dato). Info om lønn om ønskelig.
- Kontaktinfo Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt pr melding på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum