Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Sommerjobb Karmøy/ Haugesund: sommerjobber i Karmøy/ Haugesund

Sommerjobb Karmøy/ Haugesund, alle typer jobber
På leting etter sommerjobb? Vi hjelper deg med å finne en jobb som kan bidra til å fylle opp kontoen i sommer. Nederst på denne siden legges det fortløpende ut ledige sommerjobber i Haugesund/Karmøy. Så følg nøye med, så ordner det seg nok med en sommerjobb til slutt... Masse lykke til!

Annonsér sommerjobber i Haugesund/Karmøy-området - helt gratis!
På jakt etter ferievikar i området Karmøy/ Haugesund? Da er du på rett plass! Nedenfor kan du legge ut stillingsannonser for sommerjobber i området Karmøy/ Haugesund helt gratis. På denne måten vil du treffe motivert og dyktig ungdom, studenter og andre arbeidssøkere som er klare for å gjøre en skikkelig innsats i sommer. Lykke til!

Krav til sommerjobber som annonseres:
-Sommerjobbene må gå fra gitt dato til gitt dato (og tilsvare 50 % stilling eller mer i dette tidsrommet)
-Sommerjobbene må ha fast (avtalt) lønn (ikke kun provisjon eller andre ordninger)
-Arbeidskontrakt må forelegges, og lønn følge tariffer. Arbeidsgiver må sørge for at skatteregler blir fulgt

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer en sommerjobb under? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").

 
 
Annonser sommerjobber i Haugesund/Karmøy gratis / Se ledige sommerjobber
 
 
Arbeidsgivere er velkomne til å annonsere ledige sommerjobber i Haugesund/Karmøy gratis nedenfor (se krav til sommerjobber over). Legg enkelt og greit inn en kort beskrivelse av din jobb i kommentarfeltet. Jobb bør annonseres med bedriftens Facebookside som avsender, om den har ("Publiser som": klikk "endre" om nødvendig). Annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd, men vil oppfordrer til å slette annonsen selv etter at man (forhåpentligvis) har fått napp på den. Annonsen bør inneholde:
 
- Dekkende overskrift
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, arbeidssted, krav til søker etc. Tidsperiode (fra/ til dato). Info om lønn om ønskelig.
- Kontaktinfo Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt pr melding på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum