Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Sommerjobb Drammen: sommerjobber i Drammen
Sommerjobber i Drammen for ungdom under 18
Er du under 18 år, og hypp på å tjene penger på å jobbe i sommer? Da kan vi muligens hjelpe deg! Følg med nederst på denne siden - der legges det fortløpende ut ledige sommerjobber beregnet på ungdom under 18 i Drammen. Lykke til!

Annonsér etter sommervikarer under 18 i Drammen - helt gratis!
De fleste bedrifter har behov for ekstra arbeidskraft om sommeren. Men har du tenkt på at det er mange jobber i en organisasjon/bedrift som fint kan utføres av arbeidstakere under 18 år? Ofte er disse topp motiverte for å brette opp ermene og gjøre en innsats, og det er billigere arbeidskraft enn eldre arbeidstakere. Så hva venter du på? Du finner dyktige og engasjerte arbeidssøkere under 18 år til din sommerjobb ved å legge inn en gratis annonse nederst på denne siden!

Krav til sommerjobber som annonseres:

-Sommerjobber i Drammen og omegn for personer under 18 år (se her for sommerjobber for arbeidtakere over 18 her)
-Sommerjobbene må gå fra gitt dato til gitt dato (og tilsvare 50 % stilling eller mer i dette tidsrommet)
-Sommerjobbene må ha fast (avtalt) lønn (ikke kun provisjon eller andre ordninger)
-Arbeidskontrakt må forelegges, og lønn følge tariffer. Arbeidsgiver må sørge for at skatteregler blir fulgt

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer en sommerjobb under? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").
 
 
Annonser sommerjobber i Drammen gratis / Se ledige sommerjobber
 
 
Arbeidsgivere er velkomne til å annonsere ledige sommerjobber i Drammen gratis nedenfor (se krav til sommerjobber over). Legg enkelt og greit inn en kort beskrivelse av din jobb i kommentarfeltet. Jobb bør annonseres med bedriftens Facebookside som avsender, om den har ("Publiser som": klikk "endre" om nødvendig). Annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd, men vil oppfordrer til å slette annonsen selv etter at man (forhåpentligvis) har fått napp på den. Annonsen bør inneholde:
 
- Dekkende overskrift
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, arbeidssted, krav til søker etc. Tidsperiode (fra/ til dato). Info om lønn om ønskelig.
- Kontaktinfo Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt pr melding på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum