Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Sommerjobb Bergen
 
 
Finn DIN sommerjobb i Bergen!
På jakt etter sommerjobb i Bergen? Det må det vel alltids bli en ordning på! Det er mange bedrifter i Bergen som trenger personer til sommerjobber. Nederst på denne siden kan du se ledige sommerjobber for deg over 18 i Bergen og omegn. Se også sommerjobber for ungdom under 18 i Bergen og faglig relevante sommerjobber for studenter i Bergen. Lykke til med jobbjakten!

Annonsér sommerjobb i Bergen gratis!
Trenger din bedrift ekstra hjelp i sommer for å få det til å gå rundt? Da er du på riktig plass! Det er mange motiverte studenter og andre arbeidssøkere i Bergen, og vi vet at mange av disse følger denne siden tett. Så ved å legge inn en gratis stillingsannonse for din sommerjobb under, vil du treffe mange potensielt nye, gode kollegaer. Lykke til!

Krav til sommerjobber som annonseres på denne siden:

-Sommerjobber i Bergen og omegn for personer over 18 år (se egen side med sommerjobber for ungdom under 18 her)
-Sommerjobbene må gå fra gitt dato til gitt dato (og tilsvare 50 % stilling eller mer i dette tidsrommet)
-Sommerjobbene må ha fast (avtalt) lønn (ikke kun provisjon eller andre ordninger)
-Arbeidskontrakt må forelegges, og lønn følge tariffer. Arbeidsgiver må sørge for at skatteregler blir fulgt

Se også egen side med faglig relevante sommerjobber for studenter i Bergen

Erfaring med arbeidsgivere?
Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer en sommerjobb under? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").
 
 
Annonser sommerjobber i Oslo gratis / Se ledige sommerjobber
 
 
Arbeidsgivere er velkomne til å annonsere ledige sommerjobber i Bergen gratis nedenfor (se krav til sommerjobber over). Legg enkelt og greit inn en kort beskrivelse av din jobb i kommentarfeltet. Jobb bør annonseres med bedriftens Facebookside som avsender, om den har ("Publiser som": klikk "endre" om nødvendig). Annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd, men vil oppfordrer til å slette annonsen selv etter at man (forhåpentligvis) har fått napp på den. Annonsen bør inneholde:
 
- Dekkende overskrift
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, arbeidssted, krav til søker etc. Tidsperiode (fra/ til dato). Info om lønn om ønskelig.
- Kontaktinfo Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt pr melding på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum