Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Snekker med rabatt i Bergen

Finn snekker som gir RABATT på jobber i Bergen og omegn
Har du noen gang fått en faktura fra en håndverker hvor feltet "rabatt" har vært brukt? Nei, tenkte vi det ikke...
Men det kan det bli en endring på nå - for alle snekkere/tømrere som annonserer nedenfor på denne siden, må gi minimum 5% rabatt på arbeid til våre brukere (henvis bare til snekkerens annonse på denne siden ved bestilling). Her er det penger å spare :) Lykke til!

Snekkere: Annonsér tjenester i Bergen gratis
Snekkere/tømrere som tar jobber i Bergen og omegn, kan nå annonsere sine tjenester nederst på denne siden - helt gratis! Alt vi krever, er at det gis minimum 5 % rabatt på arbeid (5 % rabatt på ordinær timepris) til kunden. Her kan håndverkere spare mye i markedsføring, og litt av det som spares kommer kunden til gode (noe som gir en enda mer fornøyd kunde som snakker videre...) Sa noen "i pose og sekk"? Vi for vår del, vi tar ikke én krone for tjenesten... Værsågod!

Erfaring med snekker? Har du erfaring med snekkere som annonserer under? Gi din anmeldelse av håndverkeren direkte under annonsen (trykk "svar"). Husk også å gi din anmeldelse etter å ha benyttet deg av tilbud fra snekker som du fant på denne siden ("svar" på annonse). Tusen takk for hjelpen!

 
 
Snekkere med rabatt i Bergen
 
 
Annonsér snekker-tjenester med rabatt i Bergen i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn annonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som...") Om din bedrift ikke har egen Facebook-profil, bruk din egen private. Annonsen/kommentaren MÅ inneholde:
 
- Navn på snekkerfirma/tømrerfirma
- Tjenester som tilbys i Bergen og omegn
- Rabatt som gis om kunde heviser til denne side (min. 5 % på arbeid - husk; jo større rabatt, jo flere kunder)
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum