Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Snekker med rabatt i Asker og Bærum

Finn snekker som gir RABATT på jobber i Asker og Bærum!
Har du noen gang fått en faktura fra en håndverker i Asker eller Bærum hvor feltet "rabatt" har vært i bruk? Sjansen for at det har skjedd, er ikke særlig stor. Men det akter vi å endre på! For alle snekkere/tømrere som annonserer nedenfor på denne siden, må gi minimum 5 % på arbeid til våre brukere (noen gir også mer!) Henvis til denne siden ved bestilling, her er det penger å spare :)

Snekkere: Annonsér tjenester i Asker og Bærum gratis
Snekkere/tømrere som tar jobber i Asker og Bærum, kan annonsere sine tjenester nederst på denne siden - helt gratis! Alt vi krever, er at det gis minimum 5 % rabatt på arbeid (5 % rabatt på ordinær timepris). Her kan håndverkere spare mye i markedsføring, og litt av det som spares kommer kunden til gode (noe som gir en enda mer fornøyd kunde som snakker videre...) Sa noen "i pose og sekk"? Vi for vår del, vi tar ikke én krone for tjenesten... Værsågod!

Erfaring med snekker? Har du erfaring med snekkere som annonserer under? Gi din anmeldelse av håndverkeren direkte under annonsen (trykk "svar"). Tusen takk for hjelpen!

 
 
Snekker i Asker og Bærum med rabatt
 
 
Annonsér snekker-tjenester med rabatt i Asker og Bærum i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn annonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som...") Om din bedrift ikke har egen Facebook-profil, bruk din egen private. Annonsen/kommentaren MÅ inneholde:
 
- Navn på snekkerfirma/tømrerfirma
- Tjenester som tilbys i Asker og Bærum og omegn
- Rabatt som gis om kunde heviser til denne side (min. 5 % på arbeid)
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum