Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Småjobber og sikkerhet - er det trygt?
 
Kan jeg som leter etter jobber stole på arbeidsgiveren?
Vi bruker innlogging via Facebook som platform for formidling av jobber. Dette gir deg som leter etter jobber økt sikkerhet, i og med at det er lett å adressere avsenderen av annonsen. Derfor mener vi at det er sikrere for deg å møte opp hos en "ukjent" arbeidsgiver, enn om annonsene var anonyme. Men bruk likevel sunn fornuft om omstendighetene rundt jobben skulle virke merkelig! Om du opplever ubehageligheter i forbindelse med jobber annonsert på Jobber.no, kontakt oss på post@jobber.no, så blokkerer vi brukeren.
 
Kan jeg stole på arbeidstakeren?
Det vil alltid være en usikkerhet knyttet til en ny arbeidstaker. Men gjennom kommunikasjon med arbeidstakeren før jobben starter, kan man danne seg et visst inntrykk av personen.

Ved å skrive "kontaktes pr melding på Facebook" isteden for annen kontaktinfo som tlf og mailadresse, vil man høyne sikkerhet betraktelig for arbeidsgiver, ved at arbeidstakere da vil kontakte deg under "fullt navn". Sjekk at din Facebook-konto er satt opp slik at du kan motta meldinger. Om du ikke får arbeidstakerens fulle navn via Facebook, kan du gjerne spørre om dette før jobben starter, du må uansett ha det når du skal fylle ut Oppgjørsblankett til skatteetaten etter avsluttet jobb.

Vi er også av den oppfatning at de aller fleste som melder seg til en jobb via Jobber.no er dugelige folk som et klare for å ta i et tak! Men vær likevel på vakt om noe skulle virke mistenkelig.
 
Sikkerhet på arbeidsplassen
Oppdragsgiver er ansvarlig for at sikkerheten er ivaretatt på arbeidsplassen! Ikke la andre gjøre en jobb du ikke ville følt var sikker selv! Vær særlig oppmerksom på høyder, kjemikaljer, farlig avfall (asbest o.l) Arbeidstakere må heller ikke være redde for å si i fra om de ikke føler seg trygge på arbeidsplassen, noe arbeidgiver MÅ ta seriøst.
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum