Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Lønn for småjobber
 
Det er vanskelig å anbefale ett lønnsnivå for småjobber, da få jobber er like.

Det er DU som bestemmer lønnen for småjobbene du legger ut. Men vi anbefaler at du legger deg på et anstendig lønnsnivå, da vi har erfaring med at greit betalte jobber tiltrekker seg arbeidstakere av høy kvalitet.

Vi anbefaler at du legger deg på et lønnsnivå som du selv ville vært fornøyd med om du hadde vært i arbeidstakers situasjon. Samtidig må du være fornøyd med prisen selv. Som en tommelfingerregel er en lønn på rundt 150 kr pr time og oppover et greit nivå å legge seg på.

Vi mener at småjobber med grei lønn skaper en win-win-situasjon, der arbeidsgivere får glede av fleksible arbeidstakere til en billig penge (ofte uten arbeidsgiveravgift og andre forpliktelser - sjekk om dette gjelder DEG her), og arbeidtakerne tjener gode penger med tanke på at jobbene ofte er skattefrie (se skatteregler her!) og fleksible.
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum