Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Rørlegger i Trondheim med rabatt

Finn rørlegger med RABATT til jobber i Trondheim!
Det er ikke noe problem å finne rørlegger til vvs-jobber i Trondheim og omegn - det er mange dyktige rørleggere å ta av. Men om man vil at rabatt-feltet på fakturaen skal taes i bruk (hvem vi ikke det?), så blir det straks vanskeligere å finne noen til å ta jobben. Men det akter vi å gjøre noe med! For alle rørleggere som annonserer nederst på denne siden, må gi minimum 5% rabatt til våre brukere på arbeidet. Henvis til denne siden når du kontakter dem. Her er det penger å spare :)

Rørleggere: Annonsér vvs-tjenester i Trondheim gratis
Alle rørleggere som tilbyr vvs-tjenester i Trondheim og omegn kan reklamere gratis for sine tjenester nedenfor, på én eneste betingelse: at kunder som henviser til denne annonsen gis minimum 5% rabatt på arbeid (ikke nødvendigvis materialer). Dette betyr billig (gratis) markedsføring, og fornøyde kunder som snakker videre. Så hva venter du på? Legg inn en annonse for dn rørleggerbedrift gratis nedenfor!

Erfaring med rørlegger? Har du erfaring med rørleggere som annonserer under? Gi din anmeldelse av håndverkeren direkte under annonsen (trykk "svar"). Tusen takk for hjelpen!

 
 
Rørleggere med rabatt i Trondheim
 
 
Annonsér rørlegger-tjenester med rabatt i Trondheim i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn annonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som...") Om din bedrift ikke har egen Facebook-profil, bruk din egen private. Annonsen/kommentaren MÅ inneholde:
 
- Navn på rørleggerfirma
- Tjenester som tilbys i Trondheim og omegn
- Rabatt som gis om kunde heviser til denne side (min. 5 % på arbeid)
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum