Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Rørlegger i Oslo med rabatt

Finn rørlegger med RABATT til jobber i Oslo!
Det er ikke noe problem å finne en rørlegger i Oslo, for det er mange å velge i. Men til tross for dette, er det ikke mye priskonkurranse å spore innen VVS-bransjen. Har du noen gang opplevd at "rabattfeltet" på fakturaen har vært brukt? Nei, tenkte vi det ikke... Men det akter vi å gjøre noe med! For alle rørleggere som annonserer nederst på denne siden, må gi minimum 5% rabatt til våre brukere på arbeidet. Henvis til denne siden når du kontakter dem. Her er det penger å spare :)

Tips: selv om gi generelt råder til å bruke lokale håndverkere, kan det være smart å sjekke hvilke rabatter rørleggere i f.eks Asker og Bærum gir når man skal til med en vvs-jobb i Osloområdet.

Rørleggere: Annonsér vvs-tjenester i Oslo gratis
Alle rørleggere som driver i Oslo og omegn kan reklamere gratis for sine tjenester nedenfor, på én betingelse: at kunder som henviser til denne annonsen gis minimum 5% rabatt på arbeid (ikke nødvendigvis materialer). Dette betyr billig (gratis) markedsføring, og fornøyde kunder som snakker videre. Så hva venter du på? Legg inn en annonse for dn rørleggerbedrift gratis nedenfor!

Erfaring med rørlegger? Har du erfaring med rørleggere som annonserer under? Gi din anmeldelse av håndverkeren direkte under annonsen (trykk "svar"). Tusen takk for hjelpen!

 
 
Rørleggere med rabatt i Oslo
 
 
Annonsér rørlegger-tjenester med rabatt i Oslo i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn annonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som...") Om din bedrift ikke har egen Facebook-profil, bruk din egen private. Annonsen/kommentaren MÅ inneholde:
 
- Navn på rørleggerfirma
- Tjenester som tilbys i Oslo og omegn
- Rabatt som gis om kunde heviser til denne side (min. 5 % på arbeid)
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum