Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Rørlegger med rabatt

Finn rørlegger med RABATT til jobber i Asker og Bærum!
Har du noen gang opplevd at feltet "rabatt" har vært brukt på en faktura fra en rørlegger i Asker eller Bærum? Nei, tenkte vi det ikke. Men det kan det bli en endring på nå! For alle rørleggere som annonserer nederst på denne siden, må gi minimum 5% rabatt til våre brukere på arbeidet. Henvis til denne siden når du kontakter dem. Her er det penger å spare :)

Tips: selv om vi generelt anbefaler å bruke lokale håndverkere, kan man også sjekke rabattene fra rørleggere i Oslo når man skal ha en vvs-jobb utført i Asker eller Bærum.

Rørleggere: Annonsér tjenester i Asker og Bærum gratis
Alle rørleggere som tilbyr sine tjenester i Asker og Bærum, er hjertelig velkomne til å fortelle om dette gjennom en gratis annonse nederst på denne siden. Det eneste kriteriet, er at kunder som henviser til denne annonsen gis minimum 5% rabatt på arbeid (ikke nødvendigvis materialer). Dette betyr billig (gratis) markedsføring, og fornøyde kunder som snakker videre. Så hva venter du på? Legg inn en annonse for dn rørleggerbedrift gratis nedenfor!

Erfaring med rørlegger? Har du erfaring med rørleggere som annonserer under? Gi din anmeldelse av håndverkeren direkte under annonsen (trykk "svar"). Tusen takk for hjelpen!

 
 
Rørleggere med rabatt
 
 
Annonsér rørlegger-tjenester med rabatt i Asker og Bærum i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn annonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som...") Om din bedrift ikke har egen Facebook-profil, bruk din egen private. Annonsen/kommentaren MÅ inneholde:
 
- Navn på rørleggerfirma
- Tjenester som tilbys i Asker og Bærum og omegn
- Rabatt som gis om kunde heviser til denne side (min. 5 % på arbeid)
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum