Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Jobber som reiseleder i utlandet
Annonsér jobber som reiseleder - gratis!
På denne siden kan reiselivsbedrifter annonsere jobber som reiseleder - helt gratis! Brukerne av denne siden, er personer med stor motivasjon for en jobb som reiseleder, derfor er det store sjanser for å få søknader fra dyktige og motiverte kandidater ved å legge ut en gratis stillingsannonse under. Lykke til!

Drømmer du om jobb som reiseleder?
Som reiseleder, står gode og spennende opplevelser i kø, og man blir kjent med spennende plasser og mennesker. Men en jobb som reiseleder er også hardt arbeid, og man må "alltid være på topp" for å yte topp service til gjestene. Er dette noe for deg? Se og søk ledige jobber nedenfor.

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer jobb som reiseleder under? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar"). Takk for hjelpen!
 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: Dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, krav til søker/ kvalifikasjoner etc. Info om lønn om ønskelig.
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt i innboks på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum