Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Jobb i Nordsjøen/ offshore
Finn jobber i Nordsjøen/ jobber offshore
Drømmer du om å jobbe offshore? Det er ikke vanskelig å forstå. Med gunstige betingelser og, for mange, attraktive skiftordninger, er en offshore-jobb drømmen for de som er motivert for en slik arbeidsordning. På denne siden finner du stadig ledige jobber offhore, så følg med. Her legges ALLE typer jobber offhore ut, fra kokk til kranfører - og alt imellom...

Annonsér jobber i Nordsjøen/ offshore - helt gratis!

På denne siden lar vi bedrifter publisere jobber i Nordsjøen/ Offshore - enkelt og helt gratis! Legg inn DIN stillingsannonse nederst på siden. Alle typer stillinger i Nordsjøen kan publiseres, både faste jobber, vikariat, heltid og deltid. Brukerne av denne siden er arbeidssøkere som er svært motiverte for en jobb i Nordsjøen, så her kan du lett finne noen som vil ta i et tak og gjøre en skikkelig innsats for din bedrift. Lykke til!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer jobb i Nordsjøen/ offshore under? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar"). Takk for hjelpen!
 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: Dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, krav til søker/ kvalifikasjoner etc.
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt i innboks på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum