Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Kul Jobb - Norges kuleste jobber
 
 
Har du lyst på en av Norges KULESTE jobber?
På denne siden har vi som mål at du skal kunne finne de KULESTE jobbene som er ledige i Norge akkurat nå!
Jobben opptar mye av tiden vår. Derfor mener vi det er viktig at man trives og har det kult på jobb. Har DU det? Sånn egentlig? Husk at det er bare å slenge inn en søknad, du trenger ikke skrifte det til noen. Den gamle jobben har du jo uansett. Og du; unnskyldningen om "jeg får den sikkert ikke uansett" funker ikke. Søker du ikke, får du den i alle fall ikke.

Annonsér KULE jobber - helt gratis!
Noen jobber skiller seg bare ut i mengden som kulere enn andre. På denne siden er vi på jakt etter de aller kuleste jobbene som er ledige i Norge akkurat nå. Derfor lar vi bedrifter som tilbyr en jobb som folk reagerer med "WOW" når de hører om, annonsere den gratis på denne siden. Jasså, du mener at din bedrifts ledige jobb er innenfor? Imponer oss med den nedenfor!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer under? Gi arbeidsgiveren din "attest" (trykk "svar" på innlegget). Takk for hjelpen!
 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: Dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, krav til søker/ kvalifikasjoner etc. Info om lønn om ønskelig.
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt i innboks på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum