Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Jobbe hjemmefra - jobber hjemme - hjemmekonto

Annonsér og finn jobber hvor man jobber hjemmefra

På denne siden kan arbeidsgivere annonsere jobber der arbeidstaker primært jobber hjemmefra/ på hjemmekontor - helt gratis! Vi vet at siden leses flittig av motiverte personer som ønsker å jobbe hjemmefra, så en gratis annonse nederst på siden kan fort gi resultater.

Kriterier for stillingsannonser på denne siden:
- 50 % eller mer av jobben må kunne gjøres hjemmefra/ fra hjemmekontor
- Hele eller del av lønnen må være fast og avtalt (ikke utelukkende provisjon)

Vil du jobbe hjemmefra?
Det har åpenbare fordeler å jobbe hjemmefra, og for mange er dette en drøm innebærer en fleksibel hverdag, og f.eks mer tid med barn, mulighet for en treningsøkt i løpet av arbeidsdagen osv. Følg med nederst på denne siden for å se hvilke jobber hvor man kan jobbe hjemmefra som er ledige til en hver tid. Lykke til!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer "jobb hjemmefra" under? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar"). Takk for hjelpen!

 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: Dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben, oppgaver, krav til søker/ kvalifikasjoner etc. Info om lønn om ønskelig.
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l. Eller oppfordre til å ta kontakt i innboks på Facebook (sjekk i så fall at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger).
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum