Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
 
Musikk tilbys - frilans musikere: annonser frilans musikk gratis
 
Spillejobber søkes i Stavanger/ Sandnes og omegn
Stavanger-området går godt, og det er ikke næringslivet og innbyggerne i området redd for å vise! Derfor er det litt flere storslåtte arrangementer og fester her enn resten av landet. Heldigvis for deg/dere som er freelance musiker(e)/band/gruppe. Spillejobbene er mange og betalingen grei. Men det gjelder bare å finne dem. Tilby dine/deres tjenester nederst på denne siden, og la de som trenger musikk finne deg/dere! Lykke til!
 
Trenger du musikk i Stavanger/ Sandnes og omegn?
Ikke noe problem! Det er mange dyktige freelance musikere/band som gladelig spiller opp for deg i byen mellom de syv fjell. Se musikere/band som tilbyr sine tjnester nederst på denne siden, og legg gjerne til en gratis "musikk ønskes"-annonse gratis her.
 
 
 
 
Tilby/se ledige spillejobber i Stavanger/ Sandnes og omegn:  
Tilby dine tjenester som freelance musikk ved å legge inn en annonse under. Følgende bør være med i annonsen:
 
- Dekkende overskrift
- Kort beskrivelse av hva du/dere kan tilby Musikkstil, type arrangementer etc.
- Kontaktinfo Vi anbefaler at du oppfordrer til kontakt i innboks på Facebook (sjekk at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger). Eventuelt kan tlf.nr, mailadresse e.l.oppgis.
 
Spørsmål til freelancer? Spør direkte under, trykk "svar"
Slette en annonse? Slik sletter du annonsen din
 
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum