Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
 
Musikk tilbys - frilans musikere: annonser frilans musikk gratis
 
Musikk tilbys i Bergen og omegn
Musiker, band eller gruppe som elsker å spille, og gjerne vil tjene litt penger på det du/dere liker aller best å gjøre? Nederst på denne siden kan du/dere legge inn en gratis annonse hvor dere tilbyr musikk i Bergensområdet!

Det er alltid en fest eller et arrangement på gang i Bergen som trenger dyktige musikere, så sjansen for litt ekstra penger i gitarkassen er stor om du legger inn en annonse på denne siden. Lykke til!
 
Trenger du musikk til ditt arrangement i Bergen og omegn?
Ikke noe problem! Det er mange dyktige freelance musikere/band som gladelig spiller opp for deg i byen mellom de syv fjell. Se musikere/band som tilbyr sine tjnester nederst på denne siden, og legg gjerne til en gratis "musikk ønskes"-annonse gratis her.
 
 
 
 
Tilby/se ledige spillejobber i Bergen:  
Tilby dine tjenester som freelance musikk ved å legge inn en annonse under. Følgende bør være med i annonsen:
 
- Dekkende overskrift
- Kort beskrivelse av hva du/dere kan tilby Musikkstil, type arrangementer etc.
- Kontaktinfo Vi anbefaler at du oppfordrer til kontakt i innboks på Facebook (sjekk at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger). Eventuelt kan tlf.nr, mailadresse e.l.oppgis.
 
Spørsmål til freelancer? Spør direkte under, trykk "svar"
Slette en annonse? Slik sletter du annonsen din
 
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum