Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
 
Frilans fotograf - fotograf freelancer - freelance foto
 
Er du freelance fotograf klar for nye oppdrag i Midt-Norge?
Still deg selv til tjeneste ved å legge inn en annonse nederst på denne siden - helt gratis!

Trenger du frilans fotograf i Midt-Norge?
Er du på utkikk etter en dyktig freelance fotograf til en jobb du skulle ha gjort? Se freelance fotografer som tilbyr sine tjenester nederst på denne siden, eller legg inn ditt oppdrag her.

Freelance foto i Midt-Norge
Driver du med foto og er basert i Midt-Norge? Da har du sjansen til å tjene gode penger som freelance fotograf. Det er nemlig mange som trenger en dyktig fotograf i Midt-Norge, både i Trondheim og andre steder. Og mange av disse vil heller ha DEG - åltså en topp motivert freelance fotograf til en billig penge - enn å bruke et overpriset studio.
 
 
 
 
 
Tilby dine tjenester som freelance fotograf:  
Tilby dine tjenester som freelance fotograf ved å legge inn en annonse under. Vi bruker Facebook sin plattform = enkelt og trygt for deg! Følgende bør være med i annonsen:
 
- Dekkende overskrift
- Kort beskrivelse av hva du kan tilby Spesialområder, referanser etc.
- Kontaktinfo Vi anbefaler at du oppfordrer til kontakt i innboks på Facebook (sjekk at din FB-konto er konfigurert slik at du kan motta meldinger). Eventuelt kan tlf.nr, mailadresse e.l.oppgis.
 
Spørsmål til freelancer? Spør direkte under, trykk "svar"
Slette en annonse? Slik sletter du annonsen din
 
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum