Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Elektriker med rabatt i Oslo

Finn elektriker med RABATT til jobber i Oslo!
I Oslo finner man nesten en elektriker "på hvert gatehjørne". Men til tross for dette, er det ikke ofte man ser at feltet "rabatt" på fakturaen brukes. Når den dumper ned i postkassen, er det lett å få et lite (elektro)sjokk. Men dette kan det bli en endring på nå! For alle elektrikere som annonserer nederst på denne siden, må gi minimum 5% rabatt til våre brukere på arbeid (noen smarte gir enda mer!) Henvis til denne siden når du kontakter dem. Her er det penger å spare :)

Elektrikere: Annonsér tjenester i Oslo gratis
Alle elektrikere tilbyr sine tjenester i Oslo, kan annonsere gratis nederst på denne siden! Det eneste kriteriet for å legge inn en gratis annonse, er at kunder som henviser til denne annonsen gis minimum 5% rabatt på arbeid (ikke nødvendigvis materialer). Her er det markedsføringskroner å spare. Og noe av det som spares, kommer kundene til gode. Dette gir enda mer fornøyde kunder, som gjerne snakker varmt videre... Sa noen "i pose og sekk"?

Erfaring med elektriker? Har du erfaring med elektrikere som annonserer under? Gi din anmeldelse av håndverkeren direkte under annonsen (trykk "svar"). Tusen takk for hjelpen!

 
 
Elektrikere med rabatt i Oslo
 
 
Annonsér elektriker-tjenester med rabatt i Oslo i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn annonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som...") Om din bedrift ikke har egen Facebook-profil, bruk din egen private. Annonsen/kommentaren MÅ inneholde:
 
- Navn på elektrikerfirma
- Tjenester som tilbys i Oslo og omegn
- Rabatt som gis om kunde heviser til denne side (min. 5 % på arbeid)
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum