Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Elektriker med rabatt i Kristiansand

Finn elektriker med RABATT til jobber i Kristiansand!
Det er mange elektrikere i Kristiansand og omegn, men kundene nyter ikke godt av noe særlig priskonkurranse av den grunn. Som regel er det et (elektro)sjokk når fakturaen fra elektrikeren dumper ned i postkassa, selvfølgelig med feltet "rabatt" ubrukt... Men det skal vi sørge for at det blir en slutt på nå! For alle elektrikere som annonserer nederst på denne siden, må gi minimum 5% rabatt til våre brukere på arbeidet (noen smarte gir enda mer!) Henvis til denne siden når du kontakter dem. Her er det penger å spare :)

Elektrikere: Annonsér tjenester i Kristiansand gratis
Alle elektrikere som tilbyr tjenester i Kristiansand og omegn, kan annonsere gratis for sine tjenester nederst på denne siden! Det eneste vi krever, er at kunder som henviser til denne annonsen gis minimum 5% rabatt på arbeid (ikke nødvendigvis materialer). Gå i båden - dette er god og gratis markedsføring! Og litt av det som spares i kostnader på markedsføring, deles med kundene. Dette gir enda mer fornøyde kunder, som snakker varmt videre... Sa noen "i pose og sekk"?

Erfaring med elektriker? Har du erfaring med elektrikere som annonserer under? Gi din anmeldelse av håndverkeren direkte under annonsen (trykk "svar"). Tusen takk for hjelpen!

 
 
Elektrikere med rabatt i Krsand
 
 
Annonsér elektriker-tjenester med rabatt i Kristiansand i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn annonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som...") Om din bedrift ikke har egen Facebook-profil, bruk din egen private. Annonsen/kommentaren MÅ inneholde:
 
- Navn på elektrikerfirma
- Tjenester som tilbys i Kristiansand og omegn
- Rabatt som gis om kunde heviser til denne side (min. 5 % på arbeid)
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum