Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Elektriker med rabatt i Bergen

Finn elektriker med RABATT til jobber i Bergen!
Fakturaen fra elektrikeren gir ofte et (elektro)sjokk når den dumper ned i postkassa. Og hvor irriterende er det ikke at den har et felt som heter "rabatt", men som du aldri har sett i bruk...? For til tross for at det er mange elektrikere i Bergen, merker kundene i liten grad noen priskonkurranse. Men det blir det en endring på nå! For alle elektrikere som annonserer nederst på denne siden, må gi minimum 5% rabatt til våre brukere på arbeidet (noen smarte gir enda mer!) Henvis til denne siden når du kontakter dem. Her er det penger å spare :)

Elektrikere: Annonsér tjenester i Bergen gratis
Alle elektrikere som opererer i Bergensområdet kan annonsere gratis for sine tjenester nederst på denne siden. Det eneste kriteriet for å legge inn en gratis annonse, er at kunder som henviser til denne annonsen gis minimum 5% rabatt på arbeid (ikke nødvendigvis materialer). Gå mann - dette er gratis markedsføring! Og litt av det som spares i kostnader på markedsføring, deles med kundene. Dette gir enda mer fornøyde kunder, som snakker varmt videre... Sa noen "i pose og sekk"?

Erfaring med elektriker? Har du erfaring med elektrikere som annonserer under? Gi din anmeldelse av håndverkeren direkte under annonsen (trykk "svar"). Tusen takk for hjelpen!

 
 
Elektriker med rabatt i Bergen
 
 
Annonsér elektriker-tjenester med rabatt i Bergen i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn annonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som...") Om din bedrift ikke har egen Facebook-profil, bruk din egen private. Annonsen/kommentaren MÅ inneholde:
 
- Navn på elektrikerfirma
- Tjenester som tilbys i Bergen og omegn
- Rabatt som gis om kunde heviser til denne side (min. 5 % på arbeid)
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum