Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Elektriker med rabatt i Asker og Bærum

Finn elektriker med RABATT til jobber i Asker og Bærum!
Fakturaen fra elektrikeren gir ofte et (elektro)sjokk når den dumper ned i postkassa. Og hvor irriterende er det ikke at den har et felt som heter "rabatt", men som du aldri har sett i bruk...? Men det blir det en endring på nå! For alle elektrikere som annonserer nederst på denne siden, må gi minimum 5% rabatt til våre brukere på arbeidet. Henvis til denne siden når du kontakter dem. Her er det penger å spare :)

Tips: selv om vi generelt anbefaler å bruke lokale håndverkere, kan man også sjekke rabattene fra elektrikere i Oslo når man skal ha en elektrojobb utført i Asker eller Bærum.

Elektrikere: Annonsér tjenester i Asker og Bærum gratis
Elektrikere som tilbyr sine tjenester i Asker og Bærum, er hjertelig velkomne til å fortelle om dette gjennom en gratis annonse nederst på denne siden. Det eneste vi krever, er at kunder som henviser til denne annonsen gis minimum 5% rabatt på arbeid (ikke nødvendigvis materialer). Dette betyr billig (gratis) markedsføring, og fornøyde kunder som snakker videre. Sa noen "i pose og sekk"?

Erfaring med elektriker? Har du erfaring med elektrikere som annonserer under? Gi din anmeldelse av håndverkeren direkte under annonsen (trykk "svar"). Tusen takk for hjelpen!

 
 
Elektrikere med rabatt i Asker og Bærum
 
 
Annonsér elektriker-tjenester med rabatt i Asker og Bærum i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn annonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som...") Om din bedrift ikke har egen Facebook-profil, bruk din egen private. Annonsen/kommentaren MÅ inneholde:
 
- Navn på elektrikerfirma
- Tjenester som tilbys i Asker og Bærum og omegn
- Rabatt som gis om kunde heviser til denne side (min. 5 % på arbeid)
- Kontaktinfo: Telefonnummer, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum