Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
 
Drømmejobb - finn DIN drømmejobb
 
Hva er en "drømmejobb"? Her får man nok nesten like mange ulike svar som personer man spør. Heldigvis. Men vi mener likevel at det er noen type jobber/bransjer/arbeidsplasser som skiller seg ut ved at de er attraktive for realtivt mange. Vi har laget egne jobbformidlingssider for noen av disse, og lar bedrifter annonsere stillingsannonser gratis her.

Her finner du (og kan annonsere) alle typer stillinger i typiske "drømmejobber": faste jobber, vikariat, heltid, deltid. Lykke til!
 
 
 
Norges Kuleste Jobber - annonser og finn Norgest kuleste jobb her!
Jobben opptar mesteparten av hverdagen din - hvorfor ikke ta en kikk på de kuleste jobbene som er ledige i Norge her?
Skal din bedrift annonsere en stilling som du mener er blant Norges aller kuleste jobber? Da annonserer dere den gratis her, og får ekstra blest om den!
 
 
 
Andre "drømmejobber"...
 
Jobb i Nordjøen / jobb offshore
For mange er en jobb i Nordsjøen/ offshore drømmen. Her finner man spennende jobber i et utfordrende og anderledes miljø, og lønnen er god. Vi lar arbeidsgivere annonsere jobber i Nordsjøen/ offshore gratis, og arbeidssøkere kan finne ledige jobber.
 
Jobb som reiseleder
Å jobbe som reiseleder under en varm sol er drømmen for mange. Reiselivsbedrifter kan legge ut gratis stillingsannonser for reiseleder-jobber, og arbeidssøkere kan se ledige jobber som reiseleder.
 
Jobber på flyplass / jobb som flyvertinne
Det ligger en spenning, forventning og engergi i lufta på en flyplass. Du kan kjenne på denne følelsen i hverdagen ved å jobbe på flyplass/ i lufta. Arbeidsgivere legger ut flyplass/flyvertinne-jobber gratis, og arbeidssøkere kan finne ledige jobber.
 
Jobb på båt/skip - jobber til sjøs
Å jobbe på båt/ til sjøs byr på spennende opplevelser i et anderledes og stadig skiftende miljø. Vi lar arbeidsgivere legge ut gratis stillingsannonser for jobber på norske skip. Jobbe ombord? Vi viser deg ledige jobber til sjøs!
 
Jobber i utlandet
Nye opplevelser, nye bekjentskaper, nye lukter, ny mat, varmere klima... Bryt med den trauste hverdagen og opplev noe nytt (men samtidig trygt) med en "norsk" jobb i utenlandet. Vi lar arbeidsgivere annonsere "norske" jobber i utlandet gratis.
 
Jobber innen media - jobb i media
"Noe med media" har blitt en jobbmålet for mange unge. Men seriøst - det er jo ikke rart! Spennende, pulserende jobber som skaper synlige resultater finner du her. Arbeidsgivere kan annonsere jobber innen media helt gratis.
 
Jobb hjemmefra - jobbe hjemmefra
Mange drømmer om å kunne jobbe hjemmefra. Kunne du også tenke deg en mer fleksibel hverdag, med f.eks mer tid til barna? Her finner du ledige "jobber hjemmefra", og arbeidsgivere kan annonsere slike stillinger gratis.
 
Jobber som trainee
En trainee-jobb er utvilsomt den beste karrierestarten for dyktige og amisiøse studenter. Man får en helhetlig oversikt over organisasjonen, og mulighet til å påvirke høyt oppe i systemet. Legg ut stillingsannonser gratis og se ledige trainee-jobber.
 
 
 
 
En tjeneste fra MG.no

Alle rettigheter: Granum Gruppen
Ansvarlig redaktør: Martin Granum