Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Deltidsjobber i Trondheim

Deltidsjobb i Trondheim: Restaurant, kafé og uteliv
Kunne du tenke deg en deltidsjobb i Trondheim på restauranter, kaféer eller utesteder i Trondheim? Da bør du følge med på denne siden, for her annonseres stadig nye, ledige jobber i utelivsbransjen i trønderhovedstaden. Lykke til med jobbjakten!

Annonsér deltidsjobber innen restaurant og uteliv i Trheim - gratis!

Trondheim syder av liv, og det er mange bra kaféer, restauranter og utesteder i trønderhovedstaden. Men konkurransen om gjestene er hard, og for å kunne tilby det beste totalproduktet, er det helt essensielt å ha ansatte av høy kvalitet. Heldigvis for utelivsbransjen i Trondheim, så er det mange motiverte, engasjerte og servicemindede arbeidssøkere som er klare for å gjøre en innsats. Mange av disse leser denne siden jevnlig, så vi tror du kan finne den/de ansatte du trenger nederst på denne siden.

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar")
.

 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum