Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Deltidsjobber i Trondheim

Deltidsjobb i Trondheim: Industri/ lager/ transport/ bygg/ mekanisk
Leter du etter deltidsjobb innen industri, lager, transport, bygg eller mekanikk i Trondheim? Da bør du følge med på denne siden, her legges det stadig ut nye, ledige jobber. Lykke til!

Annonsér deltidsjobber innen Industri/ lager/ transport/ bygg/ mekanikk - gratis!
Trondheim og omegn har lange, stolte arbeidertradisjoner. Og det finnes fortsatt mange dugelige arbeidsfolk i bartebyen, som ikke er redde for å ta i et tak. Og trenger du en kvalitetsansatt innen industri, lager, transport, bygg og mekanikk, er Jobber.no et bra sted å starte. Ved å legge inn en gratis annonse nederst på denne siden, er sjansen stor for at du finner ansatte som ikke er redde for å brette opp ermene. For vi vet at vi leses hyppig av motiverte studenter, elever, fagutdannede og andre. Lykke til!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").

 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum