Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Deltidsjobber i Trondheim

Deltidsjobb i Trondheim: Hotell og reiseliv
Kunne du tenke deg en deltidsjobb innen hotell og reiseliv i trønderhovedstaden? Da håper vi at vi kan hjelpe! På denne siden finner du stadig nye, ledige deltidsjobber i reiselivsbransjen i Trondheim. Lykke til med jobbjakten!

Annonsér deltidsjobber innen hotell og reiseliv i Trondheim - gratis!

Trondheim og omegn har bra trøkk innen hotellbransjen, og en aktiv reiselivsbransje. Men kampen om gjestene er hard, og det gjelder å skille seg ut fra konkurrentene med et godt totalprodukt. Og for å få dette på beina, er dyktige, motiverte og effektive ansatte en suksessfaktor! Og denne typen ansatte tror vi du kan finne gjennom en gratis annonse nederst på denne siden. For Jobber.no leses flittig av studenter, fagarbeidere og andre som er klare for å brette opp ermene og gjøre en god jobb innen hotell og reiseliv. Lykke til!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").

 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum