Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Deltidsjobber i Trondheim

Deltidsjobb i Trondheim: Helse og sosial
Tenk deg en meningsfylt og givende deltidsjobb som ga deg mulighet til å tjene penger ved å hjelpe andre mennesker... Slike jobber finnes det mange av i helsevesenet, og du kan finne dem på denne siden. Lykke til!

Annonsér deltidsjobber innen helse og sosial i Trondheim - gratis!

På denne siden kan sykehus, sykehjem, bedrifter og institusjoner annonsere helt gratis etter deltidsansatte.
Det er få brasjer hvor det er viktigere å finne de riktige ansatte til jobben enn i helsevesenet. Og vi tror denne siden er den rikige plassen å starte letingen, for vi vet at jevlig leses av dyktige og motiverte sykepleier-studenter, medisin-studenter, fagarbeidere og andre som leter etter deltidsjobb innen helsesektoren. At det er helt gratis å annonsere hos oss, er også en bonus for en sektor som - dessverre - er hardt presset på kostnader. Lykke til!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").

 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum