Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Deltidsjobber i Trondheim

Deltidsjobb i Trondheim: Butikk og handel
Kunne du tenke deg en deltidsjobb i en av Trondheims flotte og inspirerende butikker? Så bra - da er du på rett plass! På denne siden publiseres stadig ledige butikk-jobber i Trønderhovedstaden. Lykke til med jobbjakten!

Annonsér deltidsjobber i butikk i Trondheim - helt gratis!
Trondheim er "handelshovedstad" for et stort område i Midt-Norge, og byen har mange flotte butikker. Men konkurransen om kundene er hard, og for å tilby best mulig totalprodukt til kundene, er man helt avhengig av gode ansatte (ansiktet utad). Heldigvis for handelstanden, så er det mange dyktige, motiverte og engasjerte studenter i bartebyen, som gjerne brett opp ermene. Og vi vet at mange av disse, og andre arbeidssøkende, jevlig sjekker Jobber.no. Så ved å legge inn en gratis annonse nederst på denne siden, er sjansen stor for at du finner en ansatt du vil bli fornøyd med. Lykke til!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar")
.

 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum