Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Deltidsjobber i Stavanger og Sandnes

Deltidsjobb i Stavanger og Sandnes: Restaurant, kafé og uteliv
Kunne du tenke deg en deltidsjobbjobb på restaurant, kafé eller uteplass i Stavanger eller Sandnes? Da er du på rett plass, gitt! På denne siden publiseres stadig nye jobber i utelivsbransjen i "Greater Stavanger" - så følg med her! Lykke til!

Annonsér deltidsjobber innen restaurant og uteliv i Stavanger/Sandnes - gratis!

Stavanger og Sandnes går så det suser, det merkes også på utelivet i området. Men konkurransen om gjestene (og kronene) er hard. For å skille seg ut i mengden, er det viktig med et godt totalprodukt og arbeidskraft av høy kvalitet. Vi mener du fort kan finne motiverte, engasjerte, servicemindede og dyktige ansatte gjennom en gratis annonse nederst på denne siden. Denne vil garantert bli lest av mange studenter og andre arbeidssøkende som ikke er redde for å ta i et tak. Lykke til!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").

 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum