Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Deltidsjobber i Stavanger og Sandnes

Deltidsjobb i Stavanger og Sandnes: Hotell og reiseliv
På denne siden kan du som leter etter deltidsjobb innen hotell og reiseliv i Stavanger og Sandnes kan fort ende opp med å finne drømmejobben din. Følg med nederst på siden for nye, ledige jobber. Lykke til!

Annonsér deltidsjobber innen hotell og reiseliv i Stavanger/Sandnes - gratis!

Det er generelt gode tider for hotell- og reiselivsbransjen i Stavanger-området. Men det er likevel viktig å levere kvalitet for å hevde seg i markedet over tid. En av de viktigste faktorene for å lykkes i denne bransjen, er dyktige ansatte. Og det mener vi du kan finne ved å legge inn en gratis annonse nederst på denne siden. For vi vet med sikkerhet at Jobber.no leses hyppig av motiverte studenter og andre arbeidssøkende som ikke er redd for å ta i et tak - for deg! Lykke til!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").

 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum