Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Deltidsjobber i Stavanger og Sandnes

Deltidsjobb i Stavanger og Sandnes: Butikk og handel
Kunne du tenke deg en deltidsjobb i en av de flotte og inspirerende butikkene i Stavanger eller Sandnes? Da bør du følge med på denne siden, for her legges det stadig ut nye, ledige jobber i butikker i Stavanger/Sandnes-området. Lykke til!

Annonsér deltidsjobber i butikk i Stavanger/Sandnes gratis!

Stavanger/Sandnes-området (Greater Stavanger, som det så flott heter), har de siste årene blitt et shoppingeldorado. Her finner man alt fra store, flotte kjedebutikker og brand-stores, til små, koselige butikker som er til å spise opp... Men konkurransen om kundene er hard, og det er viktig med gode ansatte for å tilby et bra totalprodukt. Og disse ansatte tror vi at du kan finne ved å legge inn en gratis annonse nederst på denne siden. For Jobber.no leses hyppig av motiverte studenter og andre arbeidssøkende som ikke er redde for å brette opp ermene og ta i et tak - for deg og din butikk. Lykke til!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").

 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum