Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
 
Se ledige/ legg til deltidsjobber i Oslo:
 
Deltidsjobber innen restuarant og uteliv
 
 
Leter du etter deltidsjobb på restaurant, kafé eller uteplass i Oslo?
Er en deltidsjobb innen restaurant- og utelivsbransjen i Oslo noe for deg? Tipp-toppesen! Da bør du følge med på denne siden, for nedenfor publiseres stadig nye, ledige deltidsjobber på restauranter, kaféer og uteplasser i Oslo. Lykke til!

Annonsér deltidsjobber innen restaurant og uteliv i Oslo - gratis!

Det er et mylder av kaféer, restauranter og utesteder i Oslo, og byens befolkning og turister legger igjen mye penger "ute på byen". Men konkurransen er hard, og en suksessfaktor for å lykkes er dyktige, motiverte, engasjerte og servicemindede ansatte (som tross alt er ansiktet utad). Vi tror du kan finne jobbsøkende med disse kvalifikasjonene ved å legge inn en gratis annonse nederst på denne siden.

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").
 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum