Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
 
Se ledige/ legg til deltidsjobber i Oslo:
 
Deltidsjobber på kontor i Oslo
 
 
Leter du etter deltidsjobb på kontor i Oslo?
Klar for en deltidsjobb innen administrasjon/ økonomi/ regnskap? Det finnes mange spennende deltidsjobber innen disse fagområdene i Oslo, og vi håper vi kan hjelpe deg med å finne den rette for deg... Nedenfor legges det stadig ut nye, ledige jobber innen administrasjon, regnskap og økonomi, så følg med her. Lykke til!

Annonsér deltidsjobber innen kontor, regnskap eller økonomi i Oslo - gratis!

Trenger du dyktige deltidsansatte innen kontor, regnskap eller økonomi? Da har vi stor tro på at du er på riktig plass. For det er mange dyktige økonomistudenter i Oslo (både fra BI, UiO, HiOA m.fl.), og vi vet med sikkerhet at mange av disse, og andre dyktige arbeidssøkende, stadig er innom Jobber.no for å se hvilke deltidsjobber som finnes innen kontor. regnskap og økonomi i Oslo. Så legger du inn en gratis annonse nederst på denne siden, har vi tro på at du snart har en ny, god kollega...

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").
 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum