Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
 
Se ledige/ legg til deltidsjobber i Oslo:
 
Deltidsjobber industri, logistikk og håndverk
 
 
Leter du etter deltidsjobb innen industri, logistikk eller håndverk i Oslo?
Hvis du ikke er redd for å ta i et tak, og gjerne liker en uformell stemning på arbeidsplassen, da er deltidsjobb innen industri/ lager/ transport/ bygg og mekanikk noe for deg! Følg med nederst på denne siden for ledige deltidsjobber i Oslo-området. Lykke til!

Annonsér deltidsjobber innen industri/ lager/ transport/ bygg og mekanikk - gratis!

Innen industri, lager, transport, bygg og mekanikk er det viktig med dugelige ansatte! Her trenger man noen grepa arbeidsfolk som får jobben gjort! I Oslo er det mange som er klare for å brette opp ermene, spytte i nevene og ta i et tak i en deltidsjobb innen disse bransjene. Og vi tror du kan treffe akkurat disse folka ved å annonsere nederst på denne siden, for vi vet at mange elever, studenter, fagutdannede og andre følger Jobber.no nøye.

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").
 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum