Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
 
Se ledige/ legg til deltidsjobber i Oslo:
 
Deltidsjobb hotell og reiseliv
 
 
Leter du etter deltidsjobb innen hotell og reiseliv i Oslo?
Det finnes mange spennende deltidsjobber innen hotell og reiselivsbransjen i Oslo. Er dette noe for deg? Da bør du følge denne siden tett, for under legges det stadig ut nye, ledige jobber innen hotell og reiseliv i hovedstaden. Lykke til!

Annonsér deltidsjobber innen hotell og reiseliv i Oslo - gratis!

Hotell og reiseliv er spennende bransjer i Oslo, med bra trøkk. Men konkurransen om gjestene er hard, og man er avhengig av å ha med "de riktige folka" på laget for å levere det beste produktet. Vi håper og tror du kan treffe "de folka" gjennom en gratis annonse nederst på denne siden. For Jobber.no leses flittig av bl.a. energiske studenter, fagutdannede og andre som er klare til å brette opp skjorteermene - for deg!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").
 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum