Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
 
Se ledige/ legg til deltidsjobber i Oslo:
 
Deltidsjobb Hele og Sosial
 
 
Leter du etter deltidsjobb i Oslo innen helse/ sosial?
Ønsker du en meningsfylt deltidsjobb i Oslo, hvor du kan tjene penger på å hjelpe andre mennesker? Da er nok hele og sosial fagområdet for deg. Nedenfor legges det stadig ut nye, ledige deltidsstillinger innen helsesektoren i hovedstaden, så følg med på denne siden! Lykke til!

Annonsér deltidsjobber innen helse og sosial i Oslo-området gratis!
På denne siden kan sykehus, sykehjem, bedrifter og institusjoner annonsere helt gratis etter deltidsansatte.
Det er slett ikke likegyldig hvem man ansetter i helsevesenet. Her utføres mange viktige oppgaver, og alle jobber som utføres bestyr så mye for så mange. Vi tror vi kan hjelpe deg å finne riktig person til jobben med en gratis annonse nederst på denne siden. For vi vet at denne siden leses nøye av f.eks dyktige sykepleierstudenter, medisinstudenter og flere som er motiverte for å gjøre en innsats for andre.

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").
 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum