Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
 
Se ledige/ legg til deltidsjobber i Oslo:
 
Deltidsjobb i Oslo innen barnehage og skole
 
 
Leter du etter deltidsjobb i barnehage eller skole i Oslo?
Ønsker du deltidsjobb innen barnehage eller skole i Oslo? Det kan det fort bli en ordning på - nedenfor på denne siden publiseres stadig nye slike deltidsjobber, så følg med her... Lykke til!

Annonsér deltidsjobber i barnehage/skole i Oslo - gratis!
God arbeidskraft er den viktigste faktoren for å få skape kvalitet i barnehage og skole. Derfor er det viktig med motiverte, engasjerte og dyktige ansatte. Det finnes mange som ønsker å deltidsjobb i barnehage og skole i Oslo-området. Mange av disse er studenter (både innen lærer-, førskolelærer- og pedagogikkutdanning og andre utdanninger). Dette ofte motivert, engasjert og god arbeidskraft. Og Jobber.no står sterkt i studentmniljøet, så sjansen for å finne disse søkerne er stor om du legger inn en annonse nederst på denne siden!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").
 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum