Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
 
Deltidsjobb: Deltidsjobber i Molde
 
 
Annonsér etter deltidsansatt eller ekstrahjelp i Molde - gratis!
Leter du etter kompetente deltidsansatte i Molde, eller motiverte arbeidstakere som kan trå til som ekstrahjelp? Da er du på rett plass! Ved å legge inn en gratis annonse for din deltidsjobb/timevikar-jobb nederst på denne siden, vil du treffe mange av de som er på utkikk etter slike jobber i Molde. Og dem er det ganske mange av, for det er mange av byens studenter og andre som gjerne ønsker å brette opp ermene og gjøre en innsats! Lykke til!

Finn ledige deltidsjobber/ ekstrajobber i Molde
På leting etter deltidsjobb eller ekstrajobb i Molde og omegn? Da er du på rett plass! For nedenfor kan du se deltidsjobber/ jobber for timevikarer som er ledige akkurat nå i Molde. Kanskje finner du din neste jobb her? Lykke til!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer nedenfor? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar"). Takk.
 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Molde
 
 
Legg til DIN jobb i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn annonsen med bedriftens Facebook-profil (hvis den har - velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer etc). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum