Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Deltidsjobber i Kristiansand
Deltidsjobb i Kristiansand: Restaurant, kafé og uteliv
Frister en deltidsjobb på restaurant, kafé eller utested i Kristiansand? Da kan drømmen fort gå i oppfyllelse om du følger med på denne siden, for nedenfor publiseres stadig ledige jobber innen restaurant, kafé og uteliv i Kristiansandsområdet. Lykke til!

Annonsér deltidsjobber innen restaurant og uteliv i Kristiansand - gratis!

Kristiansand kan by på mange gode restauranter, kaféer og utesteder. Men konkurransen om gjestene er her, som andre steder, hard. Derfor er det viktig å stå frem i mengden med et godt totalprodukt. En av de viktigste faktorene for å klare dette, er gode ansatte. Og akkurat det tror vi du kan finne gjennom en gratis annonse nederst på denne siden. For vi vet at vi leses hyppig av dyktige, motiverte studenter og andre arbeidssøkende som er klare for å brette opp ermene og ta i et tak. Lykke til!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").
 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum