Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Deltidsjobber i Kristiansand
Deltidsjobb i Kristiansand: Kontor, regnskap, økonomi
På leting etter deltidsjobb innen kontor, regnskap eller økonomi i Kristiansand? Da håper vi at vi kan hjelpe! Nederst på denne siden legges det nemlig stadig ut nye, ledige jobber innen kontor, økonomi og regnskap i Kristiansandsområdet. Lykke til!

Annonsér deltidsjobber innen kontor, regnskap og økonomi i Krsand - gratis!

Trenger du dyktige deltidsansatte innen kontor, regnskap eller økonomi? Da har vi stor tro på at du er på riktig plass. For det er mange dyktige studenter og andre arbeidssøkende i Kristiansand som har orden i regnskapet, og er motiverte for å gjøre en innsats for deg. Vi vet at mange av disse javnlig sjekker denne siden for jobber, så prøv gjerne å legge inn en gratis annonse nederst på siden - det tror vi ikke du vil andre på :) Lykke til!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").
 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum