Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Deltidsjobber i Kristiansand

Deltidsjobb i Kristiansand: Hotell og reiseliv
Kan en deltidsjobb innen hotell og reiseliv i Kristiansand friste? Se det - da er du på rett plass. På denne siden publiseres stadig nye, ledige jobber i reiselivsbransjen i Sørlandshovedstaden - så følg med! Lykke til!

Annonsér jobber innen hotell og reiseliv i Kristiansand - gratis!
Kristiansand er Norges sommerby #1, og i sommerhalvåret syder det av turister som vil nyte skjærgården, Dyreparken og klimaet. Utenom høysesong begynner også trøkket å ta seg opp i sørlandsbyen, mye takket være oljebransjens vekst i området. Men det er fortsatt hard kamp om gjestene innen hotell og reiseliv, og aktørene er helt avhengig av dyktige ansatte for å kunne levere det beste produktet. Vi mener du når de beste arbeidssøkende til deltidsjobber ved å annonsere gratis nederst på denne siden, da Jobber.no jevlig leses av studenter, fagarbeidere og andre dyktige søkere som er motivert for å brette opp ermene og gjøre en jobb - for deg og din bedrift. Lykke til!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").

 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum