Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Deltidsjobber i Bergen

Deltidsjobb i Bergen: Restaurant, kafé og uteliv
Klar for en deltidsjobb innen utelivsbransjen i Bergen? På restaurant? Kafé? Pub? Utested? Uansett - det kan fort være du finner drømmejobben på denne siden. Nedenfor publiseres stadig nye deltidsjobber på restauranter, kaféer og utesteder i Bergen, så følg med!

Annonsér deltidsjobber innen restaurant, kafé og uteliv i Bergen - gratis!
Det er bra trøkk i Bergens uteliv, men kampen om gjestene er hard. Derfor er det viktig for restaranter, kaféer og utesteder å ha "de riktige" ansatte for å hevde seg. De ansatte er ansiktet utad, og står for hoveddelen av serviceopplevelsen for gjestene. Vi vet at det er mange motiverte, serviceinnstilte og engasjerte studenter og andre arbeidssøkende som følger nøye med på denne siden, så vi har stor tro på at du kan finne akkurat de kandidatene du trenger her - helt gratis!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").

 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum