Jobber.no - annonsér jobber og finn jobb helt gratis!
Få unna småjobber i hus og hjem - tjen gode penger på å gjøre koselige småjobberDeltidsjobb & ekstrajobbFå god og billig faghjelp fra studenter - studenter: tjen gode penger!Ledige sommerjobber - annonser sommerjobb gratis! Finn frilanser til ditt oppdrag - annonser frilanstjenester gratisFinn håndverker med rabatt - håndverker: annonser gratis!Finn DrømmeJobben! Norges Kuleste Jobber
Deltidsjobber i Bergen

Deltidsjobb i Bergen: Hotell og reiseliv
Drømmer du om en deltidsjobb på hotell eller innen reiselivsbransjen? I Bergensområdet? Jøss, da er du på helt riktig plass! Nedenfor publiseres stadig nye deltidsjobber innen hotell og reiseliv i Bergen, så følg med! Lykke til!

Annonsér deltidsjobber innen hotell og reiseliv i Bergen - gratis!
Bergen er en svært populær turistby. I tillegg er det mange forretningsreisende som besøker Vestlandets hovedstad. Dette kombinert med reiseglade bergensere gjør at mange hoteller og reiselivsbedrifter i Bergen opplever gode tider. Men det er hard konkurranse innen bransjen, og de ansatte er viktige! De er bedriftenes ansikt utad, og påvirker i stor grad "produktet" gjestene blir servert. Heldigvis for bransjen, er det mange serviceinnstilte studenter og andre som er klare for å ta i et tak i deltid innen hotell og reiseliv. Treff dem nederst på denne siden! Lykke til!

Erfaring med arbeidsgivere? Har du erfaring med en arbeidsgiver som annonserer på Jobber.no Deltidsjobb? Gi arbeidsgiveren din "attest" ved å kommentere under annonsen (trykk "svar").

 
 
Annonser og finn ledige deltidsjobber i Arendal
 
 
Annonsér din jobb gratis i kommentarfeltet under. Det kreves ingen registrering eller innlogging på Jobber.no, kun innlogging via Facebook. Legg inn stillingsannonsen med bedriftens Facebook-profil, hvis den har (velg "kommenter som..."). Alle annonser slettes automatisk etter ca 3 mnd. Men når du har fått napp på annonsen din, anbefaler vi at du sletter den. Annonsen bør inneholde følgende:
 
- Overskrift: dekkende overskift for jobben
- Kort beskrivelse av jobben: arbeidsoppgaver, arbeidssted, tidspunkt, stillingsbrøk (ca omfang for timevikarer). Info om lønn om ønskelig (kan øke interessen for jobben).
- Kontaktinfo: oppfordre gjerne til å ta kontakt pr melding på Facebook. Ellers tlf.nr, mailadresse e.l.
 
 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
 
All kopiering forbudt. Med enerett: Granum Gruppen
Redaktør: Martin Granum